woensdag 12 september 2012



Wil jullie even twee projecten laten zien die ik de afgemaakt heb. Allereerst natuurlijk de kol waar ik aan begonnen was. Het haakte zo lekker weg dat hij al af is. Op maandag, dinsdag, woensdag pas ik op m'n vriendje Casper. En ik moet zeggen dat, als hij lekker zit te spelen of tv kijken dat ik dan niet zovel zin hem om hier in huis aan het werk te gaan. Natuurlijk de wasmachine staat wel aan en het eten enz komt ook wel op tafel maar ik ga niet echt aan de lap lap, zeg maar. Dus heb ik dan lekker de tijd voor hem en m'n haakwerk. Na de mddag doet hij altijd nog een lekker dutje dus dan ga ik gauw eea in om om het huis doen. maar het gaat er relaxed aan toe. Het werken hier in huis doe ik dan op donder-, vrij-, of zaterdag. Gaat prima. Tussendoor verf ik dan nog weer wat en zo vliegen mijn weken om. Maar nou genoeg gekletst hier een paar foto's van de kol.



Ook heb ik een tas afgemaakt waarvan ik de granny's in de vakantie al had gehaakt. Heb er een rits ingezet en super leuke hengsels aangemaakt. Verder zit er een roze voering in en heb ik er een vogeltje met lintjes aan gemaakt. 

Nu ga ik weer verder met m'n omslagdoek (hij voelt als een dekentje) in de krokodillen steek. Heb het idee van internet en heb op you tube uitleg van de steek gezocht en verder verzin ik het zelf. Lekker warm voor straks, maar eerst moet hij af.


  Ziet er zo al lekker warm uit hé. En dan te bedenken dat dit allemaal uit één bol komt.

3 opmerkingen:

  1. Hoi..mag ik vragen met welk garen je dit gehaakt hebt? heel mooi..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet je kol er mooi uit!! Prachtige kleuren :-)

    BeantwoordenVerwijderen