dinsdag 1 januari 2013                       Een nieuw jaar

.........Met nieuwe kansen.

Jippie het is voorbij....... Pfffff........ Gelukkig de "feestdagen" zijn voorbij. Straks even twee adressen af. Bij m'n schoonmoeder een bakkie doen en dan door naar m'n broer waar zijn jongste vandaag 3 jaar word.  Dan  naar huis. Morgen lekker aan de poets in huis en ben er weer helemaal klaar voor om verder te gaan met het schilderen en verven in m'n woonkkamer. Heb er zin in.

De dagen zijn allemaal best verlopen en hebben gezellige dagen gehad maar het gemis van mijn lief is zwaar en doet deze dagen extra pijn. De dertiende van deze maand word Lennart 14 jaar. Hier gaan we nu dus voor. Vind het moeilijk dat m'n kind op die dag zijn vader altijd nog eens extra mist. Gelukkig hebben we lieve,fijne en warme mensen om ons heen die Leo ook ontzettend missen.

Nu nog even iets over mijn creatieve uitspattingen waarvan de foto's nog volgen

Heb van restjes wol een leuke poncho gehaakt. Gisteravond heb ik er een meisje heel blij mee gemaakt. Ook nog een vestje gehaakt, hier moeten nog een paar knoopjes opgezet worden, zodra dit gebeurt is laat ik het vestje aan julie zien.

Afgelopen week ben ik weer even naar Nieuwpoort gereden, waar een heel leuk winkeltje zit, en heb daar weer eea aan katoen gekocht. Ben nu begonnen met een leuke en mooie deken in de kleuren van mijn nieuwe interieur. Ook heb ik nog katoen gekocht om een geheel wit vestje voor mezelf te haken.

Kortom een niew jaar met nieuwe haakprojecten. Voor iedereen de beste wensen en veel gezondheid voor dit nieuwe jaar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten